Chisinau, Moldova
codru-st.md
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
Codru–ST SRL
Va propunem tot anulul inprejur să savurati fructe proaspete.
Oferita pentru vinzare
Mere
Pret: pret negociabil
Categoria: Fructe si legume
Telefon: 373-22-212239
Adresa: str. Bucuresti,67, of.106,306, Chisinau, Moldova
Vizualizari: 1347
Detalii
Firma “CODRU-ST”srl propune urmatoarele soiuri de mere:
Banana de iarna
Perioada de coacere: in decada a 3-a a lunii septembrie Fructul: este de marime mijlocie spre mare, are forma conica – gloduloasa si suprafata neteda, cu o sutura longitudinala caracteristica. Pielita fina, neteda. Culoare acoperitoare galbuie si fructele dispuse la soare pot avea o rumeneala roz. Pulpa- de culoare alba- galbuie, consistenta, fina, suculenta, cu gust placut, dulce, putin acidulat si aroma puternica de banana. Fructele sunt fine la manipulare si transportare. Se pastreaza 165-185 zile.
Gala
Perioada de coacere: in decada a 3-a a lunii august sau prima decada a lunii septembrie. Fructul: este de marime mijlocie, are forma conica- globuloasa spre conica- trunchiata si suprafata neteda. Pielita – fina, usor aspra, de culoare galbena – aurie.Culoare acoperitoare- rosie-oranj, foarte atragatoare si ocupa 50-85% din suprafata fructului. Pulpa – de culoare galbuie- crem, fina, consistenta, crocanta la recoltare, suculenta, dulce, foarte slab acidulata, cu gust foarte bun si aroma placuta, specifica.Productivitatea pomilor- 35-45 t/ha. Fructele sunt rezistente la manipulare si transport. In timpul depozitarii isi pastreaza calitatile 180-220 zile. La pastrare merele pierd aciditatea si devin dulci.
Florina
Perioada de coacere: merele se coc la sfirsitul decadei a 2-a – inceputul decadei a 3-a ale lunii septembrie.Fructul: este de marime mijlocie spre mare, are forma conica – globuloasa sau conica- trunchiata si suprafata neteda, uneori castata. Pielita tare, slab unsuroasa, acoperita cu pruina. Culoarea ac operitoare – rosie-oranj cu struiri mai intunecate, foarte atragatoare. Pulpa: de culoare alba-galbuie cu nuante verzuie, fina, crocanta, suculenta, cu gust dulce, slab acidulat si aroma fina. Productivitatea pomilor –35-40 t/ha. Merele sunt rezistente la manipulare si transportare. Rezistente pentru perioda indelungata de pastrare.
Braenburn
Perioda de cocere: maturitatea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii octombrie. Fructul: este mijlociu spre mare, cu forma globuloasa- conica. Pielita tare, neteda, lucioasa, usor unsuroasa. Culoare acoperitoare ros-verzuie in proportie 65-35 %.Pulpa: culoare crem-galbuie, suculenta, tare, crocanta cu gust dulce- acriu, aromata.Productivitatea pomilor - 35-40 t /ha. Sunt rezistente la pastrare pe o perioada indelungata, rezistente la manipulare, transportare.
Topaz
Perioada de coacere: maturitatea fructelor are loc in perioada a 2-a a lunii octombrie. Fructul: este mijlociu cu forma globuloasa-aplatizata, suprafata neteda. Pielita fina, neteda lucioasa, unsuroasa de culoare galbena-oranja. Culoarea acoperitoare rosie-oranja. Pulpa: culoare galbena, consistenta, fina, suculenta, dulce-acidulata, foarte placuta si aroma exprimata. Productivitatea pomilor este de 35-40 t/ha. Se depoziteaza in stare proaspata pina in aprilie-mai.
Mutsu
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg la sfirsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Fructul: mare, cu forma conica- globuloasa si suprafata slab costata. Pielita-tare, aspra, mata, de culoare verde-galbuie pina la galbena-verzuie, dar pe partea insorita a fructelor, deseori, apare rumeneala rosie- oranj. Pulpa: tare, crocanta, de culoare alba, cu nuanta galbena, suculenta, cu gust dulce, slab acidulat, foarte bun, are aroma placuta si exprimata. Productivitatea pomilor:28-30 t/ha. Fructele sunt rezistente la manipulare, transport si se pot pastra 190-220 de zile si mai mult.
Spartan
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc la mijlocul lunii septembrie. Fructul: este de marime mijlocie, usor aplatizat, cu forma conica-globuloasa si suprafata neteda. Pielita subtire, tare, unsuroasa, acoperita cu un strat de pruina violacee. Culoarea acoperitoare este rosie, uneori cu striuri mai intunecate. Pulpa este fina, crocanta, de culoare alba, cu nuanta roz-pal, suculenta, dulce-acidulata, cu gust foarte bun si aroma placuta, potrivit de exprimata. Productivitatea pomilor este de 28-30 t/ha si mai mult. Sunt rezistente la manipulare, transport, se pastreaza 120-150 de zile. Se consuma in stare proaspata, sunt indicate si pentru industrializare.
Idared
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 2-a a lunii septembrie. Fructul: este mare spre mijlociu, cu forma variabila, de la globuloasa-aptalizata pina la conica- globuloasa. Pielita este potrivit de tare, slab unsuroasa, lucitoare, acoperita cu pruina slaba. Culoarea acoperitoare- rosie, uneori cu striuri mai intunecate, foarte atragatoare si ocupa 45-80% din suprafata fructului. Pulpa: de culoare alba-crem de tarie mijlocie, fina , crocanta, suculenta, cu gust acidulat- dulce, bine echilibrat, foarte placut si aroma potrivita. Productivitatea pomilor este de 25-32 t/ha.Fructele sunt rezistente la manipulare si transport, se pastreaza foarte bine 200-220 de zile, se folosesc in stare proaspata si sunt indicate pentru industrializare.
Starkrimson
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul: este de marime mijlocie, are forma conica-trunchiata si costata. Pielita este groasa, lucitoare, slab unsuroasa. Culoarea acoperitoare- rosie, uniforma, deseori foarte intensiva si atractiva, ocupind toata suprafata fructului. Pulpa este de culoare alba-crem, tare, crocanta, suculenta, dulce, foarte slab acidulata, cu gust bun si aroma placuta. Productivitatea pomilor este de 28-30 t/ha. Merele sunt rezistente la manipulare, transport, se pot pastra 190-210 de zile si mai mult. Se consuma in stare proaspata.
Ionagold
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in prima decada a lunii octombrie. Fructul: este mijlociu spre mare, cu forma conica-globuloasa si suprafata neteda. Pielita- tare, aspra la pipait, mata, deseori acoperita cu rugina foarte slab pronuntata, care da fructelor un aspect frumos. Culoare acoperitoare este rosie-oranj, uneori cu striuri mai intunecate, foarte atragatoare si ocupa 45-60% din suprafata fructului. Pulpa – de culoare galbena sau galbena-crem, tare, crocanta, suculenta, parumata, dulce-acidulata, cu gust foarte placut, de calitate superioara. Productivitatea de 30-40 t/ha. Fructele sunt rezistente la manipulare si transport, se pot pastra foarte bine 200-220 zile si mai mult fara sa-si piarda calitatile gustative inalte si se folosesc in stare proaspata.
Mantuaner
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie-inceputul lunii octombrie. Fructul: este de marime mijlocie spre mare, cu forma globuloasa-aplatizata, uneori conica-trunchiata si are suprafata neteda. Pielita- fina, neteda, lucioasa, unsuroasa, de culoare verde-galbuie, cu un strat gros de pruina. Culoare acoperitoare este rosie-aprins sau rosie-zmeurie, cu striuri mai intunecate, ocupind cca 65-75% din suprafata. Pulpa de culoare alba, consistenta, fina, suculenta, dulce-acidulata, cu gust vinuriu-racoritor, foarte placut si aroma exprimata. Productivitatea pomilor este de 25-28 t/ha. Se pot pastra 175-185 de zile, se consuma in stare proaspata, dar sunt pretabile si la industrializare.
Renet Simerenko
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 3-a a lunii septembrie-inceputul lunii octombrie.Fructul este de marime mijlocie pina la mare, avind forma variabila de la conica-globuloasa spre globuloasa-aplatizata, asimetrica si suprafata neteda. Pielita este mijlociu de groasa, usor unsuroasa, de culoare verde la recoltare si galbena-verzuie pina la galbena-pai dupa pastrare, acoperita cu pruina. Pulpa este de culoare verde la recoltare, tare, crocanta, suculenta, dulce-vinurie, iar dupa pastrare- alba-galbuie, fina, dulce, putin acidulata, cu gust foarte bun si aroma placuta, specifica acestui soi. Productivitatea pomilor este de 30-40 t/ha. Fructele sunt, comparativ, rezistente la manipulare si transport. Se pastreaza 180-220 zile si se consuma mai mult in stare proaspata.
Richared Delicious
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul este de marime mijlocie spre mare, are forma conica-trunchiata, usor alungita si costata. Pielita- groasa, lucitoare, slab unsuroasa si neteda. Culoarea acoperitoare este rosie, uniforma, deseori intensiva si atractiva, ocupind cca 70% din suprafata fructului. Pulpa de culoare alba-crem, tare, crocanta, suculenta, dulce, foarte slab acidulata, cu gust bun si aroma placuta. Productivitatea pomilor este de 25-28 t/ha. Merele sunt rezistente la manipulare, transport, pot fi pastrate 190-210 de zile si mai mult. Se folosesc in stare proaspata.
Ionafree
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie. Fructul: este de marime mijlocie, cu forma globuloasa, uneori slab aplatizata si suprafata neteda. Pielita – tare, aspra, mata. Culoarea acoperitoare este rosie si ocupa cca 85-95% din suprafata fructului. Pulpa- de culoare alba-crem, tare, crocanta, suculenta, dulce-acidulata, cu gust bun si aroma potrivita. Productivitatea pomilor este de 25-28 t/ha. Merele sunt rezistente la manipulare si transport, se folosesc in stare proaspata, se pot pastra 165-180 de zile, sunt indicate si pentru industrializare.
Golden Rezistent
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 2-a a lunii septembrie. Fructul este mare, cu forma conica sau conica-globuloasa si suprafata costata. Pielita este fina, neteda, de culoare galbena-verzuie spre galbena. Fructele expuse la soare pot avea o rumeneala roz. Pulpa este de culoare alba, fina, foarte suculenta, cu gust dulce – acidulat, foarte bun si aroma potrivita si placuta. Productivitatea pomilor este de 30-35t/ha cu periodicitate de rodie pronuntata. Merele culese la timp se pot pastra 155-165 de zile, se folosesc in stare proaspata, dar se recomanda si pentru industrializare.
Wagner Premiat
Perioada de coacere: maturitatea frutelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul este de marime mijlocie, are forma globuloasa-aplatizata si suprafata neteda. Pielita este subtire, tare, unsuroasa, de culoare verde-deschis spre verde-galbui, acoperita cu pruina evidenta. Culoarea acoperitoare este rosie- carmin spre zmeurie, slab striata, deseori intensiva si atractiva, ocupind mai mult de 60% din suprafata fructului. Pulpa este de culoare alba-galbuie, fina, crocanta, suculenta, dulce, moderat de acidulata, cu gust excelent si aroma placuta. Productivitatea pomilor este de 26-32 t/ha. Merele sunt rezistente la manipulare, transport si se pastreaza 190-210 de zile si mai mult. Se consuma in stare proaspata, dar se recomanda si pentru industrializare.
Elstar
Perioada de coacere: maturarea fructulu are loc in prima decada a lunii septembrie. Fructul: este mijlociu spre mare, cu forma globuloasa- conica. Pielita tare, neteda, lucioasa, usor unsuroasa. Culoare acoperitoare ros-verzuie in proportie 65-35 %. Pulpa: culoare roz-galbuie, suculenta, tare, crocanta cu gust dulce- acriu, aromata. Productivitatea pomilor- 30-35 t /ha. Sunt rezistente la pastrare pe o perioada indelungata, rezistente la manipulare si transportare.
Ionica
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in a doua decada a lunii septembrie.Fructul: este mijlociu spre mare, cu forma conica-globuloasa si suprafata neteda. Pielita- tare, lucitoare, neteda, cu aspect frumos. Culoare acoperitoare este rosie-oranj, uneori cu striuri mai intunecate, foarte atragatoare . Pulpa – de culoare galbena sau galbena-crem, tare, crocanta, suculenta, parfumata, dulce-acidulata, cu gust foarte placut, de calitate superioara. Productivitatea de 30-40 t/ha. Fructele sunt rezistente la manipulare si transport, se pot pastra foarte bine 200-220 zile si mai mult fara sa-si piarda calitatile gustative inalte si se folosesc in stare proaspata.
Novayo
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 2-a a lunii septembrie. Fructul: este mare spre mijlociu, cu forma variabila, de la globuloasa-aptalizata pina la conica- globuloasa. Pielita este potrivit de tare, slab unsuroasa, lucitoare, acoperita cu pruina slaba. Culoarea acoperitoare- rosie-oranj, uneori cu striuri mai intunecate. Pulpa: de culoare alba-crem de tarie mijlocie, fina, crocanta, suculenta, cu gust acidulat- dulce, foarte placut si aroma potrivita. Productivitatea pomilor este de 25-30 t/ha. Fructele sunt rezistente la manipulare si transport, se pastreaza foarte bine 200-220 de zile, se folosesc in stare proaspata si sunt indicate pentru industrializare.
Golden Reinders
Produse si servicii
Imagini
Descrierea
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie-inceputul lunii octombrie. Fructul: este de marime mijlocie spre...
1307 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 3-a a lunii septembrie, inceputul lunii octombrie. Fructul: este mijlociu pina la mare,...
1394 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: maturitatea frutelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul este de marime mijlocie, are...
2178 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 2-a a lunii septembrie. Fructul este mare, cu forma conica sau conica-globuloasa si...
1581 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul este de marime mijlocie spre...
1324 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 3-a a lunii septembrie-inceputul lunii octombrie.Fructul este de marime mijlocie pina la...
2160 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in prima decada a lunii octombrie. Fructul: este mijlociu spre mare, cu forma conica-globuloasa si...
1410 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: maturarea fructelor are loc in decada a 3-a a lunii septembrie- inceputul lunii octombrie. Fructul: este de marime mijlocie, are...
1371 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg in decada a 2-a a lunii septembrie. Fructul: este mare spre mijlociu, cu forma variabila, de la...
1391 vizualizari
Pret: pret negociabil
Perioada de coacere: merele se coc si se culeg la sfirsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie. Fructul: mare, cu forma conica- globuloasa...
1602 vizualizari
Pret: pret negociabil


Codru–ST SRL
Va propunem tot anulul inprejur să savurati fructe proaspete.